a World of Oils

Het is met de nodige trots dat UZURI – in exclusiviteit voor Vlaanderen – u het gamma producten van “A World of Oils” voorstelt.

a World of Oils

Schoonheidsrituelen van over de hele wereld

Een uniek concept van schoonheidsrituelen vanuit alle werelddelen voor spa’s en schoonheidsinstellingen op basis van exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

De geschiedenis van “A World of Oils” begint in 1997 in de evenaarsjungle waar de stichter Luc-Andre Delacuvelliere zich bewust wordt van het enorme potentieel van de locale biodiversiteit van extracten van bloemen en planten zoals plantaardige en essentiële oliën.

Na verschillende jaren van omzwervingen doorheel alle werelddelen, begon het idee vorm te nemen om een synthese te maken van de verschillende schoonheidstradities voor vrouwen en mannen vanuit de hele wereld.

“A World of Oils” is het resultaat van deze zoektocht en biedt u exclusieve kwaltiteitsvolle schoonheidsrituelen vanuit de hele wereld die allen beantwoorden aan de volgende eigenschappen :

vernieuwende en technische massage protocollen

verfijnde en exotische geuren

natuurlijke aangenaam aanvoelende ingrediënten

performante actieve ingrediënten op basis van essentiële oliën aantrekkelijke verkoopverpakkingen
a World of Oils

UZURI nodigt u uit binnen te treden in een wereld gewijd aan reizen en het plezier der zintuigen en wil hierbij graag uw gids zijn.