Golden Rose

De make-up en costmetica producten van Golden Rose onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking.

Golden Rose

Golden Rose, Style in Make-up. Een exclusieve make-up lijn voor de moderne vrouw

Uzuri is een officieel erkende groothandel van Golden Rose Cosmetics & Golden Care in België.
Wij verzorgen de verdeling aan de professionals maar ook iedereen die zelf gebruik wil maken van de Golden Rose producten is hier welkom.

Duidelijk te onderscheiden

Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische en make-up producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden.

Een unieke formule

Make-up en cosmetische producten van Golden rose zijn dermatologisch getest en dierproefvrij en zijn samengesteld uit ingrediënten met een hoog pigmentgehalte die vervaardigd zijn met behulp van een unieke formule die voor kleurvastheid zorgt. Naast haar kwaliteit en luxe biedt Golden Rose een grote collectie aan met ruime kleurkeuze voor elk seizoen

Veel waarde aan de gezondheid van de mensen

Naast de prijs en de goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van de mensen. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Met trots melden wij dat de make-up en cosmetische producten van Golden Rose Cosmetics zeer aangenaam zijn bij allergische gebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien gebruikers geen allergische reacties voorkomt.

Hyperallergie

Tijdens een onderzoek bij hyperallergeen personen is het resultaat uitgekomen op 1 op de 10. Dit houdt in dat de make-up en cosmetische producten van Golden Rose bij 90% van de hyperallergeen personen geen allergische reactie geeft.

Golden Rose - Style in Make-up

More than just Make-up

Golden Rose Products

Exclusieve make up voor professionals

Als onze partner in schoonheid kiezen we bij Uzuri resoluut voor Golden Rose Cosmetics. Golden Rose is een make-up merk dat staat voor allergievrije schoonheidsproducten van topkwaliteit, zowel voor professionals als particulieren. 
Alle producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strengste Europese normen. Sinds 1983 worden deze schoonheidsproducten in 80 landen verkocht.

Miss België

Niet toevallig kiezen de organisatoren van Miss België voor Golden Rose als officiële make-up partner. Zij weten wel waarom, en wij ook.

Brand identity

Golden Rose staat voor:


- Make-up en nagelverzorgingslijn van een hoogwaardige kwaliteit.

- Iitgebreide collectie en seizoenskleuren volgens de laatste trends.

- Dermatologisch geteste en dierproefvrije cosmetic op maat van de hedendaagse vrouw.

Ontdek het volledige gamma Golden Rose bij ons in de winkel! Of klik hier voor de catalogus.