Workshops

Uzuri Workshops
 

Een goede basis

Heel wat vrouwen hebben interesse in make-up, maar er ontbreekt een goede basis om een vlotte, stijlvolle en onopvallende make-up te realiseren. Het marktaanbod is enorm en de keuze zeer moeilijk, waardoor velen onder ons een behoorlijke voorraad haast onaangeraakte make-up spullen, potjes en flesjes hebben liggen in het badkamerkastje.

Doorgaans krijg ik heel veel vragen in de trant van: wat zijn mijn kleuren? Hoe breng ik dit aan? Welke stijl past bij mij? Hoe lang mag je een mascara bewaren? enz.
Dit zijn allemaal vragen die een duidelijk antwoord krijgen in de workshops.

De workshop gaat van start met een duidelijke uitleg over verzorging, want elke huid vereist een dagelijkse aangepaste verzorging.

Daarna leer ik stap voor stap hoe make-up aan te brengen, aangepast aan het type vrouw. Het doel van de workshop, is je ertoe in staat stellen zelf de volgende morgen een perfecte en vlotte make-up te verwezenlijken. Ook voor feestjes, gelegenheden en werk ben je dan in staat een frisse, onopvallende make-up aan te brengen.

Naast deze handige basistechnieken wordt gesproken over trends en klassiekers.
Je brengt je oude verzorgings- en make-up producten mee en samen kijken we wat je in de toekomst verder kan gebruiken.

Elke aanwezige heeft een eigen spiegel, penselenset en cursus. Er is keuze uit een breed gamma aan kwalitatieve make-up en verzorgingsproducten van o.a. Golden Rose Cosmetics & Golden Care.